Om företaget

Hultmans Kyla AB har sedan starten 1965 installerat och reparerat alla typer av kommersiella kyl, frysanläggningar, värmepumpar och luftkonditioneringar. Vi är certifierade och ackrediterade för att göra ingrepp i köldmediakretsen.

Vårt företag ligger centralt placerat i Falköping. Vi har genom vår strategiska placering korta avstånd till ett flertal städer.

Vår målsättning är att bistå våra kunder med kvalificerade installationer och kompetent service av kyl, frysutrustning, värmepumpar, vvs och värmeanläggningar. Våra servicetekniker har en bred kompetens med många års erfarenhet inom kyla, värme och vvs bakom sig. Vårt val av material och reservdelar styrs uteslutande av kvalitet och erfarenhet. Allt detta borgar för att du som kund alltid skall få det bästa till ett konkurrenskraftigt pris.

Företaget har valt att arbeta efter miljöledningssystem enligt ISO 14001:2004 och Kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2000.

Vi har även lantbruket som en stor kund där vi servar och säljer mjölkkyltankar, återvinningsaggregat till varmvatten och givetvis rörinstallationer, värme, och aircondition i bilar och maskiner.

Hultmans Kyla AB  av Stefan Lindström och Benny Olausson.

Försäljning – Service – Installationer

VVS-installationer

Kyl-frysanläggningar

Bergvärme

Luftkonditionering

Luft/Luftvärmepumpar

Serverrum Datakyla

Vinkyl

Ac i bilar och maskiner

Mjölkkyltankar

Lufttorkar